Donaties

Wat hebben wij (in 2021) nodig?

Al lange tijd voetballen we in Nederland met een groep vrienden op de zondagochtend in het Amsterdamse Bos. Samen met Belka Kada, Waldemar Soltysik, Dedy Sam, Laurens van der Drift en Remco Meyers ben ik, Maarten Bax, nu een project gestart om een watervoorzieningstoren te financieren. Hiermee kunnen de bewoners een stuk grond ter grootte van een half voetbalveld het hele jaar door irrigeren wat fruit en groente voor honderden mensen oplevert. Bovendien geeft het de lokale mensen werkvoorziening voor de uitvoering hiervan.

Het Team Gambia 2021 bestaande uit (staand van links naar rechts) Maarten, Dedy en Laurens. Gehurkt: Waldemar en Belka.

Voor de financiering zijn we een crowd funding gestart om € 7000,- in te zamelen. De eerste paal gaat begin september de grond in en in november gaan we zelf naar Gambia om het feestelijk te openen.

Misschien heb je zin om mee te doen dit project te realiseren? Hierbij in elk geval de link. We hebben samen afgesproken dat het wat ons betreft sowieso doorgaat. Dat betekent dat wij het bedrag zélf aanvullen als dat nodig mocht zijn. Dit naast onze eigen reeds gedane donaties uiteraard.
Klik op de link hieronder, en het wijst zich vanzelf!

https://www.gofundme.com/f/watervoorziening-in-gambia

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten.

Groet namens Dedy, Waldemar, Remco, Laurens, Belka en Maarten!

Wat krijg je ervoor?

Vooral genoegdoening. Wij genieten ervan als we zulke arme mensen blij maken. En jij hoogstwaarschijnlijk ook. Oh, ja, en – als je dat tenminste wilt – schilderen we je naam op de muur van de watertoren om daar vervolgens een foto van te maken. Die sturen we dan naar je op.
Hoe wat geld over te maken?
Zie de link hierboven van de crowd fundingsactie. Is dat je te moeilijk, dan mag je ook geld overmaken naar Eye4Gambia op NL24 INGB 0750 8250 81 onder vermelding van ‘Watertoren’.